10/03/2020

Lions Club Etten-Leur "De Vryeheydt Etten" nodigt uit voor het Aspergefestival dat op 14 mei 2020 al weer voor de derde keer wordt georganiseerd op de prachtige en unieke locatie Le Jardin in Rucphen. Het wordt een gezellig event waarbij aan alles is gedacht. De asperges zijn afkomstig van “De Santspuy” uit Etten-Leur, de verzorging van het geheel is in vertrouwde handen van “Le Jardin” en de achtergrondmuziek wordt wederom verzorgd door “Jazz ‘n’ Zo”.

De opbrengst van de avond gaat naar “Stichting LeukeDingenDag” in Etten-Leur.  Deze stichting organiseert dit jaar op 21 juni  al weer voor de 10e keer een LeukeDingenDang voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar die om welke reden dan ook niet meer (volledig) thuis wonen, samen met hun (pleeg)ouders of begeleiders. De kinderen kunnen gedurende de dag kosteloos deelnemen aan workshops en alle activiteiten.

Kaarten voor het Aspergefestival zijn verkrijgbaar á € 75,-via aspergefestival@lcdevryeheydt.nl of bij een van de leden van Lions Club De Vryeheydt Etten.